Bare nesten mot Aalesund

Åsane klarte nesten å hente inn Aalesund i dag, men tapte 2-3.

Åsane tok imot serieleder Aalesund på Myrdal Stadion i dag, og det var Åsane som kom best i gang på Myrdal, selvom det ikke var noen store sjanser den første halvtimen.

Åsane får sin første sjanse og scoring i det 35 spilleminuttet. Aalesund sin keeper roter det til å sparker ballen rett i Dennis Antwi som kommer seg forbi keeper med ballen. Antwi løper mot mål med ballen før han stopper den på strek og går ned å header ballen i mål.

Det burde stått 2-0 like etterpå, men en god redning fra Aalesund sin keeper hindrer Tomas Kristoffersen i å øke ledelsen på Myrdal. Når vi ikke klarer å score så kommer Aalesund på en corner som blir stusset bakover i feltet til Agdesten som header ballen i mål og det er likt igjen på Myrdal.

På overtid i den første omgangen så svikter Åsane forsvaret litt og Agdesten utnytter det og sender Aalesund opp i en 1-2 ledelse til pause.

Åsane er svake i slutten av den første omgangen og starter dessverre den andre på samme måte. Det kan man ikke gjøre mot lag som Aalesund som vet å utnytte det. i det 52 minuttet så scorer Agdesten sitt og Aalesund sitt tredje mål i kampen.

Reiser seg etter det tredje målet

Åsane kommer mye mer med i kampen igjen etter at Aalesund hadde en god periode rett før og etter pausen. Åsane jager nå mål og når Jonas Hestetun må ut i det 59 minuttet så kommer Håkon Lorentzen inn.

Første får Dennis Antwi en stor mulighet i det 62 minuttet, men setter dessverre ballen til side for mål alene gjennom med Aalesund sin keeper. Noen minutter senere så er det innbytter Lorentzen sin tur. Lorentzen settes opp til høyre i boksen av Huseklepp, men skuddet reddes av Aalesund sin keeper.

Åsane sin redusering kommer i det 73 minuttet. Dagens beste Åsane spiller, Dennis Antwi gjør en god jobb når han drar seg innover i boksen på venstre side av banen. Han slår er hardt innlegg inn foran mål som Lorentzen får brystet på og bryster ballen i mål.

Åsane styrer kampen nå og jager utligningen. Det blir dessverre mye nesten for Åsane og Aalesund vinner kampen 2-3, men sett vekk ifra perioden rett før og etter pause så gjør Åsane en veldig bra kamp mot et veldig godt Aalesund lag. Det er ikke langt unna at vi kunne fått oss et poeng i denne kampen.