Avgårde til Sogndal

Fredag formiddag setter store deler av A-lagstroppen seg på bussen til Sogndal. Der venter et lite treningsopphold med to treningskamper.

I en minitreningsleir over tre dager skal Åsane teste kampformen mot solid motstand. Til nå har årets treningskamper vært mot lag i divisjoner under Åsane. Nå står tester mot lag fra OBOS-ligaen og Eliteserien for tur.

Fredag kl. 19:00 står Florø på motsatt banehalvdel i Sognahallen, laget som i år er klare for 1. divisjon for første gang i sin historie. Åsane har møtt laget flere ganger tidligere, hvor de seks siste kampene, henholdsvis i 2. divisjon, alle har gitt poeng til de oransje. Fem av kampene har gitt full pott, mens én endte uavgjort. I 1999 vant Åsane utrolige 11-0!

Lørdag står spillermøte og en god treningsøkt på planen.

Søndag kl. 13:00 avsluttes minileiren med et brak, når Sogndal er klare til kamp. Laget fra Sogn kommer omtrent rett fra opphold på Gran Canaria, der de møtte det andre topplaget i Bergen til treningskamp. Kampen mot Brann endte 0-0, og det var ikke laget fra nabofylket som var sterkest. Åsane og Sogndal har møttes en rekke ganger tidligere, men dessverre har det øverste laget gått mest fornøyd ut de fleste gangene. For å finne sist Åsane slo sognelaget, må vi gå helt tilbake til 1995. Men kanskje er det nå Åsane slår tilbake!?

Husk at du kan følge treningsoppholdet i alle sosiale medier, samt på asanefotball.no! Vi publiserer saker fra kampene, og vil følge spillerne tett på Snapchat og Instagram. Om du ikke allerede følger oss, er det bare å legge til asanefotball.

Annonse fra Obos-ligaen: