Åsane 2 knuste Flaktveit

Åsane 2 knuste Flaktveit hele 7-1 i søndagens lokaloppgjør på Myrdal.

Åsane 2 var det førende laget fra start mot Flaktveit og spilte nærmest rundt motstanderne gang på gang. Etter et kvarters spill kom Kim Brakstad seg igjennom og rundet en Flaktveit-forsvarer inne i feltet. Flaktveit-spilleren strakk ut foten og hektet Brakstad som fikk et korrekt idømt straffespark.

På straffen var Mathias Grønner sikker og satte ballen i mål.

Etter 21 minutter økte Åsane 2 ledelsen til 2-0 på et frispark fra rundt 20 meter. Magnus Bruun-Hanssen tok frisparket og skuddet snek seg under keeper og i mål.

Det skulle bli mer!

Etter 33 minutter fikset Joel Mvuka 3-0 da han kom alene med keeper. Avslutningen satte han nede i ldet engste hjørnet. Keeper nådde ikke frem.

I det 40. minuttet satt kveldens fjerde for Åsane 2. Flaktveit hadde sin første store sjanse, men Andreas Søreide reddet og satte i gang en kontring som endte med at Magnus Nybakken Bruun-Hanssen ble spilt nydelig igjennom og alene med keeper så gjorde han ingen feil.

Flere mål etter pause

Flaktveit fikk sin første scoring etter 55 minutter. Flaktveit-spissen fikk stå alene og avslutte fra fem meter. Ballen gikk i nettet bak Andreas Søreide.

I det 62. minuttet kom kveldens femte for Åsane. Hjemmelaget kom på en flott overgang og Joel Mvuka driblet seg forbi siste forsvarer og dunket ballen i nettet på Flaktveit sin keeper.

Kveldens sjette pinne for Åsane ordnet Kim Brakstad med et skudd fra distanse som traff en Flaktveit-spiller. Ballen skiftet retning og gikk inn bak Flaktveit sin keeper.

Til syvende og sist fikk Henrik Udahl en ferdig scoret passning fra Marcus Røssland som han enkelt puttet i det åpne Flaktveit-målet.