Årets første bortepoeng etter 1-1 mot Jerv

Åsane tok i dag årets første bortepoeng når det ble 1-1 mot Jerv i dag.

Det var Jerv som kom best i gang på Levermyr i dag. De styrte spillet i store deler av den første omgangen, men målet de klarte å score var av den enkle sorten.

Luke Ferreira kommer seg aleine gjennom med Borger Thomas i Åsane målet. Han kommer imot i en skrå vinkel og avslutter mellom Borger Thomas og den nærmeste stolpen. Ballen sniker seg inn i mellom og Jerv scorer på sin første sjanse i kampen.

Åsane sin første mulighet kom ti minutter før pause. Et innlegg fra Huseklepp ender hos Dennis Antwi. Dennis stuper frem og treffer ballen som går i bakken og blir liggende der. Utover disse to mulighetene så skjedde det ikke all verden i den første omgangen. Det var mye spill frem og tilbake, men ingen av lagene klarte å skape noen særlig med sjanser.

Ender 1-1 som alltid

I den andre omgangen så er Åsane mye mer med etter at Jerv hadde et trykk i de første minuttene av omgangen.

Åsane presser og presser på for å få en utlikning, men ballen vil seg ikke i mål før det har gått 77 minutter. Det er på dødball Åsane har skapt det meste i kampen og målet kom selvfølgelig på en dødball.

Tomas Kristoffersen slår en corner fra høyre inn i feltet som treffer tidligere Jerv spiller, Michael Ogungbaro som stusser ballen i mål.

Etter utlikningen så får hvert lag to store muligheter til å avgjøre kampen, men ingen får ballen i mål. Det kan nesten virke som om det er bestemt at det skal ende 1-1 når Jerv og Åsane møtes. På de syv siste oppgjørene i serien mellom lagene så har seks av de endt 1-1.

Nå venter Aalesund for Åsane på Myrdal i neste serierunde. Den spilles på søndag klokken 18 på Myrdal Stadion.