4-2 seier over Nest-Sotra

Åsane slo i dag Nest-Sotra 4-2 på Dama De Noche på Marbella

Åsane kom veldig godt i gang mot Nest-Sotra i dag. Allerede etter ti minutter så stod det 2-0 til Åsane.

Det første målet kom etter et fint Åsane angrep i det syvende minutt. Håkon spiller Sondre fint gjennom på høyresiden. Sondre fortsetter nedover siden med ballen og slår den inn til Dennis Antwi som har en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Kun to minutter senere er det Sondre sin tur til å sette ballen i mål. Et frispark blir slått inn i boksen hvor Åsane vinner både første og andre duellen. Ballen detter ned til Sondre som banker den i mål.

I det 37 minutt så roter Nest-Sotra det til i egen 16 meter. Nikolai snapper ballen fra en Nest spiller og er forbi keeper. Harris spiller Dennis fri som skyter, men en Nest Sotra forsvarer kaster seg inn å får blokkert ballen.

Like etterpå så kommer Nest Sotra til sin første sjanse i kampen. De kommer seg for lett gjennom forsvaret og alene med keeper gjør de ingen feil og stillingen er 2-1 som holder seg til pause.

2. omgang

Huseklepp og Antwi kombinasjonen bærer frukter i den andre omgangen. I det 58 minutt så gjør Huseklepp et herlig forarbeid før han finner Dennis Antwi som får en lett jobb med å sette pasningen fra Huseklepp i mål.

Nest-Sotra reduserer i det 66 minuttet til 3-2, men det går ikke mer enn to minutter før Åsane svarer. Etter er fint Åsane angrep kommer Hammersland seg ned til dødlinjen og spiller ballen ut 45 grader til en ventende Huseklepp som skyter rett i mål.

Åsane slipper Nest-Sotra til veldig lite gjennom hele kampen. Nest har ballen mest, men kommer seg ikke til noen farligheter utenom målene. De spiller ballene mye rundt uten at de klarer å bryte gjennom det kompakte Åsane forsvaret. Åsane på sin side kommer til seks store sjanser løpet av kampen og scorer på fire av de. Alt i alt så var det en god kamp av de oransje og en positiv avslutning på treningsleiren på Marbella.