3 av 4 satsningslag seiret i Åsane-cup

G13-1, G14-1 og G16-1 tok alle hjem seieren i sine respektive klasser under helgens Åsane-cup. G19-1 tapte semifinalen mot et kontringssterkt Bjarg-lag.

G13-1 gjorde en veldig solid turnering og kunne til slutt strekke armene i været etter å ha slått Hovding 3-0 i finalen. På veien til finalen slo de Tertnes 8-0 i 1/8-finalen, før de slo henholdsvis Bjarg 3-1 i kvartfinalen og Gneist 2-0 i semifinalen. 

Ubeseiret G14-1

Erik Duffys gutter har tidligere i vinter vist prov på hva som bor i laget og fikk for alvor dette ut i helgens turnering. Med mye bra spill og flotte scoringer kunne de omsider juble for turneringsseier mot Minde etter en krevende fotballhelg. Da kampen var ferdigsspilt på Flaktveit stadion var sluttresultatet 2-0, noe som kronet den soliditeten og dominansen de hadde vist tidligere i turneringen. På veien til finalen slo de Gneist 10-0 i kvartfinalen og Løv-Ham 3-1 i semifinalen. 

G16-1 fikk sin revansje

Arild Mørks mannskap skulle åpne turneringen på verst mulig vis mot Flaktveit på Leikvang stadion, da de tapte 2-1. De kom seg dog helskinnet til sluttspillet, der det ventet en noe spesiell motstander i Åsane G16-2. En veldig god innsats fra G16-2 laget førte til at G16-1 måtte kjempe iherdig for å ta seg videre, noe de klarte med et nødskrik. G16-1 tok seg til semifinale, men all ære til G16-2 for en veldig godt gjennomført turnering. I semifinalen ventet Varegg, som de fortjent slo 2-1, før de tapet i første kamp mot Flaktveit skulle revansjeres i finalen. Et spillesugent og godt strukturert Åsane-lag tok hjem seieren i turneringen, med en solid prestasjon som endte med 2-0. 

G19-1 kontret i senk

Åsanes juniorlag kom seg videre til kvartfinale etter å ha slått Bjarg 2-0 i siste gruppespillskamp. I kvartfinalen ble Austevoll sendt hjem med 5-0, før Bjarg igjen ventet i semifinalen. En meget solid første omgang førte til at Åsane kunne gå i garderoben med 1-0, men ting kan snu fort i fotball. På 5 minutter hadde Bjarg kjørt 2 lynhurtige overganger og det stod 2-1 til de blåkledde. Åsane klarte aldri å riste av seg sjokket og det endte til slutt 4-1 til laget fra Stavollen. De gikk også hele veien, da de smadret Tertnes med hele 11-0 i finalen. Til tross for dette må det kunne sies at dette totalt sett var en veldig god fotballhelg, sett med Åsaneøyne.

Annonse fra Obos-ligaen: