20 trenere har deltatt på Grasrottrenerkurs

Vi har hatt i overkant av 20 trenerene som har deltatt på Grasrottrenerkurs del 1, 2 og 3. Snart starter del 4.

Åsane har internt arrangert Grasrottrenerkurs denne vinteren. Så langt er delkurs 1, 2 og 3 fullført der det har vært mange ivrige og flinke trenere fra klubben som har deltatt. Det har vært i overkant av 20stk trenere som har tatt ett eller flere av delkursene. 

Det ha vært et satsningsområdet fra klubben sin side om å heve kompetansen blant alle våre trenere og vi er svært fornøyd med at så mange har valgt å delta på disse kursene vi har hatt så langt i vinter. Vi håper at dette kan være med å inspirere enda flere trenere i klubben til å melde seg på kurs fremover.

Grasrottrener kurset er trinn 1 av 4 i NFFs trenerutdanningsstige, der primærmålgruppen er trenere i barne og ungdomsfotballen. Lurer du på om dette er noe for deg og vil vite mer om kurset? Da kan du lese mer om det her.

Den 23-24 mars så arrangerer vi det siste delkurset, delkurs 4-ungdomsfotballkurset. Det er teori og praksis fra klokken 09:00-17:00 i Åsastuen og Myrdal Stadion. Hvis du vil melde deg på det kurset så kan du gjøre det her.

Den 28 mars så arrangerer vi i tillegg delkurs 4-keepermodulen. Det er også i Åsastuen og starter klokken 17:30.

Annonse fra Obos-ligaen: