19 trenere gjennom første del av NFF grasrottreneren

Åsane Fotball holdt i helgen første del av NFF Grasrottreneren internt i klubb. Helgen ble en suksess med hele 19 trenere som deltok!

NFF Grasrottreneren består av fire delkurs og første del av det totalt 72 timer lange kurset ble holdt i regi av Åsane Fotball i helgen som gikk. Hele 19 trenere deltok og det var flere ivrige og gode diskusjoner som gjorde helgen til en suksess. En av deltakerne, tidligere toppspiller Alex Valencia, var en av de som deltok og han var veldig fornøyd med utbytte. - Kurset var et veldig godt tilskudd i kompetanse både for erfarne og ferske trenere. Hyggelig å møte andre trenere og diskutere utfordringene man har på de forskjellige lag. Innimellom dukker det opp tips og løsninger som man kan bruke inn mot eget lag

Allerede første helgen i januar holder Åsane delkurs 2 og vi har plass til alle som deltok nå og flere til.
- Vi er rett og slett strålende fornøyd. Ivrige og dyktige deltakere gjorde helgen til en veldig god opplevelse. Vi skal kjøre hele NFF grasrottreneren fast hvert år og håper alle ser sitt snitt til å delta. Da vil man utvikle seg selv som trener, som vil gjøre at vi kan hjelpe våre unge spillere enda mer. I tillegg skaper vi en enda bedre relasjon mellom trenerne i klubben. Jeg oppfordrer alle de som deltok nå til å delta i januar og vi har plass til enda flere. Meld dere på, oppfordrer klubbtrener Renate Köppen Blindheim, som holdt kurset sammen med utviklingssjef Sindre Tjelmeland.

Annonse fra Obos-ligaen: