Banner
LOADING
Tertnes EntreprenørTernes HoldingVitekUnneland & Juvik07365
Banner
image image image
Terminlister 2014 Del dette på:   Facebook  Twitter   Her finner du sesongens terminlister for A-lag og juniorlag
ÅSANE FOTBALLS ”Fotballfritidsordning” (FFO) Del dette på:   Facebook  Twitter Åsane Fotball, i samarbeid med FMC Technologies, inviterer alle gutter i 3. - 7. klasse til fotballopplæring etter skoletid.
Åsane FK Talentakademi. Del dette på:   Facebook  Twitter Åsane Fotballs talentsatsing er i stadig positiv utvikling og Åsane Fotball inviterer til en ny periode med akademitrening i tidsrommet november 2013  frem til mars 2014 for spillere født 1998 - 2003.

Enda flere viktige spillere klar for 1. divisjonsspill med Åsane

 Facebook  Twitter

Som vanlig presenterer vi tre nye spillere som har signert. Denne gangen er det toppscorer Niklas Lerpold, midtbanekometen Stian Nygard og Clean Sheet-kongen Eirik Østgaard som er klar for spill for Åsane i neste års 1. divisjon.

 

Les mer …

Seier i treningskamp mot Brann-juniorene

 Facebook  Twitter

Brann sitt juniorlag spiller i neste uke NM-finale mot Lillestrøm, og ønsket derfor å matche seg mot Åsane. Det endte med en komfortabel seier til Åsane i Vestlandshallen i kveld.

 

Les mer …

Kjetil Knutsen klar for to nye år!

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball kan med glede meddele at Kjetil Knutsen er enig med klubben, og har signert en avtale som binder han til klubben de neste to årene.

Les mer …

Enda en trio klar for ny sesong i Åsane

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball kan med glede fortelle at man er blitt enig med Rune Gravdal, Glenn Mjelde Håberg og Joachim Raknes Forthun om å fortsette samarbeidet.

 

Les mer …

Fotballfritidsordning (FFO)

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball inviterer i samarbeid med FMC Techonologies alle gutter i 3. til 7. klasse til fotballopplæring etter skoletid. Les mer om Åsane Fotballs Fotballfritidsordning (FFO) her!

Les mer …

Trekløver klar for 1. divisjonsspill med Åsane

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball kan med glede meddele at de første spillerne til neste års 1. divisjonsstropp er på plass. Sportslig leder Trond Bjørndal sikret torsdag ettermiddag avtaler med tre viktige bidragsytere fra årets sesong.

 

Les mer …

Stemningsfilm fra Norway Cup

 Facebook  Twitter

I Åsane-leiren er man svært glad i å forevige høydepunkter, og som vi vet var det svært mange høydepunkter i august på Ekebergsletta. Sjekk ut Åsane Fotballs oppsummeringsvideo av årets gøyeste fotballuke her!

Les mer …

Åsane Talentakademi

 Facebook  Twitter

Talentakademiet er en viktig del av Åsane Fotballs talentsatsing. Vi inviterer til en ny periode med talentakademi i tidsrommet november 2014 til mars 2015. Spillere født 1999 til 2004 oppfordres til å søke.

Les mer …

Avsluttet opprykkssesongen med tap

 Facebook  Twitter

Etter en forrykende høst kom tapet i årets siste seriekamp. Dermed endte Åsane med 55 poeng og en målforskjell på 47 plussmål i opprykkssesongen.

 

Les mer …

Arken Cup 2015

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball Gutter har gleden av å invitere til Arken Cup 2015. Cupen har egne klasser for gutter og jenter født 2003 til 2008, og spilles helgene 17.-18. og 24.-25. januar i Vestlandshallen.

 

Les mer …

Flere artikler …

ØVRIGE Sponsorer

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

BESØK På Siden

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterI dag182
mod_vvisit_counterI går1523
mod_vvisit_counterDenne uke4100
mod_vvisit_counterSiste uke7425
mod_vvisit_counterDenne mnd.31755
mod_vvisit_counterForrige mnd.35831

Vi har: 14 gjester, 3 bots inne på siden vår nå

Login