Banner
LOADING
Tertnes EntreprenørTernes HoldingVitekUnneland & Juvik07365
Banner
image image image
Terminlister 2014 Del dette på:   Facebook  Twitter   Her finner du sesongens terminlister for A-lag og juniorlag
ÅSANE FOTBALLS ”Fotballfritidsordning” (FFO) Del dette på:   Facebook  Twitter Åsane Fotball, i samarbeid med FMC Technologies, inviterer alle gutter i 3. - 7. klasse til fotballopplæring etter skoletid.
Åsane FK Talentakademi. Del dette på:   Facebook  Twitter Åsane Fotballs talentsatsing er i stadig positiv utvikling og Åsane Fotball inviterer til en ny periode med akademitrening i tidsrommet november 2013  frem til mars 2014 for spillere født 1998 - 2003.

Trekløver klar for 1. divisjonsspill med Åsane

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball kan med glede meddele at de første spillerne til neste års 1. divisjonsstropp er på plass. Sportslig leder Trond Bjørndal sikret torsdag ettermiddag signaturen til tre viktige bidragsytere fra årets sesong.

 

Les mer …

Stemningsfilm fra Norway Cup

 Facebook  Twitter

I Åsane-leiren er man svært glad i å forevige høydepunkter, og som vi vet var det svært mange høydepunkter i august på Ekebergsletta. Sjekk ut Åsane Fotballs oppsummeringsvideo av årets gøyeste fotballuke her!

Les mer …

Åsane Talentakademi

 Facebook  Twitter

Talentakademiet er en viktig del av Åsane Fotballs talentsatsing. Vi inviterer til en ny periode med talentakademi i tidsrommet november 2014 til mars 2015. Spillere født 1999 til 2004 oppfordres til å søke.

Les mer …

Avsluttet opprykkssesongen med tap

 Facebook  Twitter

Etter en forrykende høst kom tapet i årets siste seriekamp. Dermed endte Åsane med 55 poeng og en målforskjell på 47 plussmål i opprykkssesongen.

 

Les mer …

Arken Cup 2015

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball Gutter har gleden av å invitere til Arken Cup 2015. Cupen har egne klasser for gutter og jenter født 2003 til 2008, og spilles helgene 17.-18. og 24.-25. januar i Vestlandshallen.

 

Les mer …

Åsane blir med i Macron-familien

 Facebook  Twitter

Åsane skal neste år spille i drakter levert av Macron. Avtalen ble lansert på Macron sine sider idag, og har en varighet på fem år fra 2015 til 2019.

Les mer …

Juniorlaget kretsmester!

 Facebook  Twitter

A-laget har som kjent vunnet serien, og juniorlaget vil ikke være noe dårligere. Tirsdag sikret John Andreas Husøy og Åsanes beste juniorer enda mer å juble for i et allerede fantastisk år for klubben.

 

Les mer …

Åsane-veteranene fikk se årets siste hjemmekamp ende i målfest

 Facebook  Twitter

Åsane vant lokaloppgjøret mot Fana 4-1 lørdag. I Åsastuen hadde klubben invitert mange av klubbens veteraner til hyggelig samvær i anledning årets siste hjemmekamp.

 

Les mer …

OPPRYKK!

 Facebook  Twitter

Åsane vant 0-1 borte mot Vard Haugesund lørdag, og er dermed klare for spill i 1. divisjon sesongen 2015.

 

Les mer …

Åsane suverene i «seriefinalen»

 Facebook  Twitter

Tabelltoer Egersund gjestet Myrdal med et håp om å korte ned Åsanes forsprang i opprykkskampen til to poeng. Kjetil Knutsen og Åsane ville det annerledes, og de oransje gav seg ikke før det stod 6-2 i målprotokollen.

 

Les mer …

Flere artikler …

ØVRIGE Sponsorer

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

BESØK På Siden

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterI dag811
mod_vvisit_counterI går1250
mod_vvisit_counterDenne uke4862
mod_vvisit_counterSiste uke9842
mod_vvisit_counterDenne mnd.35675
mod_vvisit_counterForrige mnd.35151

Vi har: 10 gjester, 3 bots inne på siden vår nå

Login