Banner
LOADING
Tertnes EntreprenørTernes HoldingVitekUnneland & Juvik07365
Banner
image image image
Terminlister 2014 Del dette på:   Facebook  Twitter   Her finner du sesongens terminlister for A-lag og juniorlag
ÅSANE FOTBALLS ”Fotballfritidsordning” (FFO) Del dette på:   Facebook  Twitter Åsane Fotball, i samarbeid med FMC Technologies, inviterer alle gutter i 3. - 7. klasse til fotballopplæring etter skoletid.
Åsane FK Talentakademi. Del dette på:   Facebook  Twitter Åsane Fotballs talentsatsing er i stadig positiv utvikling og Åsane Fotball inviterer til en ny periode med akademitrening i tidsrommet november 2013  frem til mars 2014 for spillere født 1998 - 2003.

Arken Cup 2015

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball Gutter har gleden av å invitere til Arken Cup 2015. Cupen har egne klasser for gutter og jenter født 2003 til 2008, og spilles helgene 17.-18. og 24.-25. januar i Vestlandshallen.

 

Les mer …

Åsane-veteranene fikk se årets siste hjemmekamp ende i målfest

 Facebook  Twitter

Åsane vant lokaloppgjøret mot Fana 4-1 lørdag. I Åsastuen hadde klubben invitert mange av klubbens veteraner til hyggelig samvær i anledning årets siste hjemmekamp.

 

Les mer …

Åsane Fotball på Norway Cup

 Facebook  Twitter

Årets Norway Cup arrangeres fra 27. juli til 2. august. Åsane Fotball er som vanlig representert på Ekebergsletta. I år reiser to juniorlag (gutter 17-19 år) østover. I tillegg er de oransje representert ved flere lag i yngre klasser.
 

Les mer …

Årets siste hjemmekamp

 Facebook  Twitter

Forrige helg sikret Åsane opprykk til 1. divisjon. Lørdag klokken 1300 spiller de årets siste hjemmekamp, og da er det duket for lokaloppgjør. Fana Fotball gjester Myrdal gress, og vi håper mange tar turen for å støtte årets seriemestere i 2. divisjon avdeling 3.

 

Les mer …

Tallenes tale: Vårsesongen 2014

 Facebook  Twitter

Sesongen er halvspilt, og Åsane står bokført med 24 poeng etter 13 serierunder. Vi har saumfart notatblokkene, og her er nøkkeltallene fra vårsesongen. Niklas Lerpold har stø kurs mot toppscorertittelen med sine 10 mål, men hvem ligger an til å bli årets råtass?

 

Les mer …

Juniorene ubeseiret på Myrdal

 Facebook  Twitter

Juniorlaget tok nok en sterk seier da FK Fyllingsdalen ble slått 3-2 hjemme på Myrdal kunstgress tirsdag. Etter åtte av ni serierunder har de en luke på tre poeng ned til Gneist som de møter i siste serierunde.

 

Les mer …

OPPRYKK!

 Facebook  Twitter

Åsane vant 0-1 borte mot Vard Haugesund lørdag, og er dermed klare for spill i 1. divisjon sesongen 2015.

 

Les mer …

Nygard matchvinner mot Grorud

 Facebook  Twitter

Åsane tok tre viktige poeng i siste kamp før ferien da Grorud gjestet et Myrdal gress som sjelden har vist seg vakrere. Stian Nygard åpnet målkontoen forrige helg mot Fana, og denne helgen gjentok han bedriften. 
 

Les mer …

Bortekamp mot Vard Haugesund lørdag

 Facebook  Twitter

Etter en imponerende seier mot Egersund i helgen er det bare en ting som gjelder, og det er å fortsette på samme måte lørdag. Dersom Åsane vinner eller spiller uavgjort i Haugesund, er de vinnere av 2. divisjon avdeling 3. 

 

Les mer …

Sparebanken Vest med foredrag om boliglån og sparing

 Facebook  Twitter

Tirsdag etter trening var A-laget og juniorlaget samlet for å høre på to representanter fra vår hovedsponsor, Sparebanken Vest.

 

Les mer …

Flere artikler …

ØVRIGE Sponsorer

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

BESØK På Siden

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterI dag276
mod_vvisit_counterI går814
mod_vvisit_counterDenne uke2466
mod_vvisit_counterSiste uke8684
mod_vvisit_counterDenne mnd.23437
mod_vvisit_counterForrige mnd.35151

Vi har: 9 gjester, 2 bots inne på siden vår nå

Login