Banner
LOADING
Tertnes EntreprenørTernes HoldingVitekUnneland & Juvik07365
Banner
image image image
Terminlister 2014 Del dette på:   Facebook  Twitter   Her finner du sesongens terminlister for A-lag og juniorlag
ÅSANE FOTBALLS ”Fotballfritidsordning” (FFO) Del dette på:   Facebook  Twitter Åsane Fotball, i samarbeid med FMC Technologies, inviterer alle gutter i 3. - 7. klasse til fotballopplæring etter skoletid.
Åsane FK Talentakademi. Del dette på:   Facebook  Twitter Åsane Fotballs talentsatsing er i stadig positiv utvikling og Åsane Fotball inviterer til en ny periode med akademitrening i tidsrommet november 2013  frem til mars 2014 for spillere født 1998 - 2003.

Trenerkabalen for 2015 er lagt

 Facebook  Twitter

Åsane har den siste tiden jobbet med å forsterke trenerteamet rundt hovedtrener Kjetil Knutsen. Denne uken ble blant annet tidligere Arne-Bjørnar-trener Morten Kalvenes presentert som ny assistenttrener.

Les mer …

Ekstraordinært årsmøte Åsane Fotball (ÅF/ÅFG)

 Facebook  Twitter

Det innkalles til ekstraordinært årsmøte den 7. januar 2015 kl 19 i Åsastuen. Den nye sammenslåtte klubben Åsane Fotball (ÅF/ÅFG) skal ha valg av nytt styre.

Arken Cup 2015

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball Gutter har gleden av å invitere til Arken Cup 2015. Cupen har egne klasser for gutter og jenter født 2003 til 2008, og spilles helgene 17.-18. og 24.-25. januar i Vestlandshallen. MELD PÅ LAG HER - PÅMELDINGSFRIST 15. DESEMBER!

 

Les mer …

Årets kaptein klar for ny sesong

 Facebook  Twitter

Jahn-Ove Wiik og Åsane Fotball er nå enige om en avtale for neste år, og vi kan allerede begynne å glede oss til å se årets kaptein ikle seg den oransje drakten i neste års 1. divisjon.

Les mer …

Enda flere viktige spillere klar for 1. divisjonsspill med Åsane

 Facebook  Twitter

Som vanlig presenterer vi tre nye spillere som har signert. Denne gangen er det toppscorer Niklas Lerpold, midtbanekometen Stian Nygard og Clean Sheet-kongen Eirik Østgaard som er klar for spill for Åsane i neste års 1. divisjon.

 

Les mer …

Seier i treningskamp mot Brann-juniorene

 Facebook  Twitter

Brann sitt juniorlag spiller i neste uke NM-finale mot Lillestrøm, og ønsket derfor å matche seg mot Åsane. Det endte med en komfortabel seier til Åsane i Vestlandshallen i kveld.

 

Les mer …

Kjetil Knutsen klar for to nye år!

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball kan med glede meddele at Kjetil Knutsen er enig med klubben, og har signert en avtale som binder han til klubben de neste to årene.

Les mer …

Enda en trio klar for ny sesong i Åsane

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball kan med glede fortelle at man er blitt enig med Rune Gravdal, Glenn Mjelde Håberg og Joachim Raknes Forthun om å fortsette samarbeidet.

 

Les mer …

Fotballfritidsordning (FFO)

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball inviterer i samarbeid med FMC Techonologies alle gutter i 3. til 7. klasse til fotballopplæring etter skoletid. Les mer om Åsane Fotballs Fotballfritidsordning (FFO) her!

Les mer …

Trekløver klar for 1. divisjonsspill med Åsane

 Facebook  Twitter

Åsane Fotball kan med glede meddele at de første spillerne til neste års 1. divisjonsstropp er på plass. Sportslig leder Trond Bjørndal sikret torsdag ettermiddag avtaler med tre viktige bidragsytere fra årets sesong.

 

Les mer …

Flere artikler …

ØVRIGE Sponsorer

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

BESØK På Siden

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterI dag257
mod_vvisit_counterI går731
mod_vvisit_counterDenne uke257
mod_vvisit_counterSiste uke6600
mod_vvisit_counterDenne mnd.35479
mod_vvisit_counterForrige mnd.37018

Vi har: 5 gjester, 5 bots inne på siden vår nå

Login