Banner
LOADING
Tertnes EntreprenørTernes HoldingVitekUnneland & Juvik07365
Banner
image image image
Terminlister 2014 Del dette på:   Facebook  Twitter   Her finner du sesongens terminlister for A-lag og juniorlag
ÅSANE FOTBALLS ”Fotballfritidsordning” (FFO) Del dette på:   Facebook  Twitter Åsane Fotball, i samarbeid med FMC Technologies, inviterer alle gutter i 3. - 7. klasse til fotballopplæring etter skoletid.
Åsane FK Talentakademi. Del dette på:   Facebook  Twitter Åsane Fotballs talentsatsing er i stadig positiv utvikling og Åsane Fotball inviterer til en ny periode med akademitrening i tidsrommet november 2013  frem til mars 2014 for spillere født 1998 - 2003.

Juniorlaget herjer på Norway Cup

 Facebook  Twitter

Åsanes beste juniorerer slo til med en sterk 5-0-seier mot Vinstra på dag 2 av Norway Cup. En strålende fornøyd John Andreas Husøy kunne fortelle om en god fotballkamp hvor ketchupeffekten slo til i andre omgang.

 

Les mer …

Joachim Raknes Forthun klar for Åsane

 Facebook  Twitter

Angrepsspilleren kommer fra 3. divisjonsklubben Bjarg, og har i løpet av vårsesongen blant annet gjort seg bemerket med å score to mål mot nettopp Åsane i 1. runde i NM.
 

Les mer …

Dag 1 på Norway Cup

 Facebook  Twitter

Årets Norway Cup er endelig igang, og flere av Åsanes lag har vært i aksjon på Ekebergsletta idag. På dag 1 har vi opplevd både sterke seire og sure tap for de oransje.

Les mer …

Åsane Fotball på Norway Cup

 Facebook  Twitter

Årets Norway Cup arrangeres fra 27. juli til 2. august. Åsane Fotball er som vanlig representert på Ekebergsletta. I år reiser to juniorlag (gutter 17-19 år) østover. I tillegg er de oransje representert ved flere lag i yngre klasser.
 

Les mer …

Brochmann forlenger låneoppholdet i Tertnes

 Facebook  Twitter

Fredrik Brochmann ble i juni lånt ut til Tertnes i 3. divisjon. Han var i aksjon i de tre siste kampene av vårsesongen, mot henholdsvis Spjelkavik, Sogndal 2 og Aalesund 2. Nå er det bestemt at forsvarstalentet spiller i blå trøye også i andre halvdel av sesongen.

Les mer …

Tallenes tale: Vårsesongen 2014

 Facebook  Twitter

Sesongen er halvspilt, og Åsane står bokført med 24 poeng etter 13 serierunder. Vi har saumfart notatblokkene, og her er nøkkeltallene fra vårsesongen. Niklas Lerpold har stø kurs mot toppscorertittelen med sine 10 mål, men hvem ligger an til å bli årets råtass?

 

Les mer …

Nygard matchvinner mot Grorud

 Facebook  Twitter

Åsane tok tre viktige poeng i siste kamp før ferien da Grorud gjestet et Myrdal gress som sjelden har vist seg vakrere. Stian Nygard åpnet målkontoen forrige helg mot Fana, og denne helgen gjentok han bedriften. 
 

Les mer …

Siste kamp før sommerpausen

 Facebook  Twitter

Åsane får besøk av Grorud førstkommende søndag klokken 1600. Vi håper mange tar turen til Myrdal gress som en fin oppladning til VM-finalen som spilles senere samme kveld.

 

Les mer …

Poengdeling mot serielederen

 Facebook  Twitter

Åsane spilte mandag en fantastisk førsteomgang og ledet 3-0 borte mot Vidar da lagene gikk til pause. Hva som så skjedde i den andre omgangen er ikke godt å vite, men med tre mål til hjemmelaget ble det poengdeling i en merkelig fotballkamp.

Vidar logo

Les mer …

Velkommen til Åsane fotballskoler sommeren 2014

 Facebook  Twitter

Åsane fotball arrangerer tradisjonen tro fotballskole også denne sommeren for jenter og gutter født i 2002 til 2008. Det blir satt opp egne jentegrupper.

I år som i fjor blir det to fotballskoler. En i uken etter vårens skoleslutt og en i uken før skolestart til høsten.

Les mer …

Flere artikler …

ØVRIGE Sponsorer

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FOLKETS Røst

Hvilken plassering ender Åsane på i 2013?

BESØK På Siden

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterI dag383
mod_vvisit_counterI går1491
mod_vvisit_counterDenne uke3059
mod_vvisit_counterSiste uke7396
mod_vvisit_counterDenne mnd.31743
mod_vvisit_counterForrige mnd.44336

Vi har: 7 gjester inne på siden vår nå

Login